Στόχος

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ


ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Πιστεύουμε στις ζωντανές κοινότητες. Συγκεκριμένα πιστεύουμε ότι οι επιτυχημένες επιχειρήσεις, είναι η ραχοκοκκαλιά των ζωντανών κοινοτήτων. Και τι κάνει μία κοινότητα ξεχωριστή; Ο συνδυασμός επιτυχημένων, πρωτότυπων επιχειρήσεων και του κόσμου που τις επισκέπτεται καθημερινά. Εμείς αποτελούμε το μέσο που τους ενώνει και μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και για τις δύο πλευρές. Να δημιουργήσουμε όμορφες κοινότητες και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να προβληθούν και να αναπτυχθούν.


ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Συνεργαζόμαστε με όλες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες. Κατανοούμε τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να βρουν και να προβάλλουν το προϊόν ή την υπηρεσία που θα προσθέσει αξία στην επιχείρησή τους. Πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την απόδοση της επιχείρησής τους, προβάλλοντας τις πρωτότυπες ιδέες τους.


ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Πιστεύουμε ότι η ζωή μας πρέπει να είναι διασκεδαστική. Αυτό, για τους πελάτες μας, σημαίνει ότι μπορούμε να τους δείξουμε όλα τα συναρπαστικά πράγματα που τους περιμένουν έξω από την πόρτα τους ή όπου αλλού αποφασίσουν να μετακινηθούν. Για τους επαγγελματίες, σημαίνει να κάνουμε τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν. Για τους υπαλλήλους, σημαίνει να δημιουργήσουμε ένα σίγουρο μέρος στο οποίο θα εργάζονται. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε το χιούμορ μας καθώς και τη δέσμευσή μας στον ενθουσιασμό.


ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Δεν επιθυμούμε απλά να επιτύχουμε. Επιθυμούμε να επιτύχουμε με το σωστό τρόπο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναπτυχθούμε αφουγκραζόμενοι τις επιθυμίες τόσο των επαγγελματιών, όσο και των πελατών. Είμαστε ανοικτοί σε διαφορετικές προοπτικές και θα φροντίσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ειλικρίνεια και σεβασμό.


ΠΕΛΑΤΕΣ

Οι πελάτες είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ. Οι πελάτες κινούν την επιχείρησή μας. Όταν οι πελάτες αρχίσουν να μας βλέπουν ως μία καθημερινή συνήθεια, ως κάτι απαραίτητο, σημαίνει ότι επιλύουμε τις προκλήσεις και προσθέτουμε αξία στην καθημερινότητά τους. Για εμάς, πελάτες, αποτελούν τόσο οι καταναλωτές όσο και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντα ευχαριστημένοι.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ


Μέσω της ιστοσελίδας μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε μία ηλεκτρονική αγορά, όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν εκπληκτικά πράγματα για να κάνουν, να δουν, να φάνε ή να αγοράσουν. Ενεργοποιώντας το εμπόριο σε πραγματικό χρόνο σε τοπικές επιχειρήσεις, ταξιδιωτικούς προορισμούς, καταναλωτικά προϊόντα και ζωντανές εκδηλώσεις, οι αγοραστές μπορούν να βρουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει μία πόλη. Σκοπός μας είναι ο επαναπροσδιορισμός του τρόπου με τον οποίο οι μικρές επιχειρήσεις προσελκύουν και διατηρούν πελάτες, παρέχοντάς τους προσαρμοσμένα και κλιμακούμενα εργαλεία και υπηρεσίες μάρκετινγκ για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.