Συχνές Ερωτήσεις

Η χρήση οποιασδήποτε λειτουργίας της σελίδας σημαίνει αυτόματα ότι συμφωνείς με το σύνολο των όρων της σελίδας.
Όχι, η αποδοχή των όρων σημαίνει ότι συμφωνείς κατά την πλοήγηση στη σελίδα να τηρείς τους συγκεκριμένους όρους.
Μέλος γίνεσαι αυτόματα με την εγγραφή σου, πατώντας στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας το σύνδεσμο My Account -> Εγγραφή
Έχεις την αποκλειστική ευθύνη για τις πληροφορίες που καταχωρείς σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας. Οι πληροφορίες που παρέχεις στη σελίδα δεν θα πρέπει να: (1) είναι ψευδείς, (2) παραπλανούν τα υπόλοιπα μέλη, (3 ) είναι αντίθετες με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, (4) περιέχουν ιούς ή άλλα προγράμματα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά
Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι δύο ερωτήσεις ανά προϊόν.
Οι χρήστες οι οποίοι έχουν αγοράσει ένα προϊόν μπορούν να υποβάλλουν εώς μία ψήφο ανά προϊόν και να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή τη ψήφο τους. Επίσης, οι χρήστες οι οποίοι έχουν αγοράσει ένα προϊόν μπορούν να υποβάλλουν εώς μία κριτική ανά προϊόν, αρκεί αυτή να συμμορφώνεται με τους κανόνες συμπεριφοράς και ευγένειας. Υβριστικά σχόλια δε θα δημοσιεύονται.
Η βαθμολογία σε ένα προϊόν, είναι ο μέσος όρος της βαθμολογίας του προϊόντος, από τους χρήστες που έχουν αγοράσει το προϊόν.
Η βαθμολογία σε μία επιχείρηση, είναι ο μέσος όρος της βαθμολογίας των προϊόντων της επιχείρησης, από τους χρήστες που έχουν αγοράσει τα προϊόντα της.
Την αποκλειστική ευθύνη για τα στοιχεία που έχει δηλώσει μία επιχείρηση, φέρει αποκλειστικά ο χρήστης ο οποίος έχει καταχωρήσει τα στοιχεία.
Την αποκλειστική ευθύνη για τα στοιχεία μίας προσφοράς, φέρει αποκλειστικά ο χρήστης ο οποίος έχει καταχωρήσει την προσφορά.
Ο χρήστης ο οποίος έχει καταχωρήσει την προσφορά, έχει δικαίωμα να αλλάξει τα στοιχεία της ανά πάσα στιγμή.
Ο χρήστης ο οποίος έχει καταχωρήσει τα στοιχεία της επιχείρησης, έχει δικαίωμα να τα αλλάξει ανά πάσα στιγμή.
Η σελίδα διαχειρίζεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα που έχεις καταχωρήσει με βάση την Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους όρους χρήσης της.
Όχι τα προσωπικά σου δεδομένα δεν μεταβιβάζονται για κανένα λόγο σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σου, εκτός εάν το επιβάλλουν η σχετική νομοθεσία και οι αρμόδιες αρχές.
Θα πρέπει να στείλεις σχετικό αίτημα στο support@arcadiadeals.gr μέσω του email με το οποίο έχεις εγγραφεί στη σελίδα. Στο αίτημα θα πρέπει να συμπεριλάβεις το πλήρες ονοματεπώνυμο σου.
Όχι, οι υπόλοιπες πληροφορίες (εκτός από τα προσωπικά σου δεδομένα) δεν διαγράφονται.
Η ταμπέλα 'Top Seller' τοποθετείται πάνω στις προσφορές των Premium Μελών της ιστοσελίδας.
Η ταμπέλα 'Best Deal' τοποθετείται πάνω στις προσφορές των οποίων η έκπτωση είναι μεγαλύτερη του 50%.
Η ταμπέλα 'Ending Soon' τοποθετείται πάνω στις προσφορές οι οποίες λήγουν εντός 48 ωρών.
Η ταμπέλα 'Worth To See' τοποθετείται πάνω στις προσφορές οι οποίες, δεν ανήκουν σε κάποιο Premium Μέλος της ιστοσελίδας και δεν έχουν ποσοστό έκπτωσης μεγαλύτερο του 50%.
Η ταμπέλα 'View Only' τοποθετείται πάνω στις προσφορές οι οποίες δεν μπορούν να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας. Για τις προσφορές αυτές, μπορείτε μόνο να τυπώσετε το κουπόνι και να επισκεφθείτε το κατάστημα που έχει κάνει την προσφορά.
Για να δείτε τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής που προσφέρουμε, πρέπει να μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου και να επιλέξετε 'Αλλαγή Συνδρομής', στο Μενού του Πίνακα Ελέγχου.
Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε εύκολα, γρήγορα και κυρίως δίπλα σας, να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Εάν είστε επιχείρηση, μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας, σε χιλιάδες επισκέπτες και επιπλέον να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο.
1. Δωρεάν εγγραφή. Γράφετε το email και έναν κωδικό και πατάτε το κουμπί εγγραφή. 2. Δωρεάν καταχώρηση στοιχείων επιχείρησης. Μόλις κάνετε εγγραφή μπορείτε σε πέντε απλά βήματα να καταχωρήσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, για την προβολή της στο διαδίκτυο. 3. Δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα. Με τη συμπλήρωση των στοιχείων, οι πελάτες σας μπορούν να σας αναζητήσουν και να σας βρουν είτε ονομαστικά, είτε με την κατηγορία που δηλώσατε. 4. Δωρεάν προσθήκη προσφοράς. Μετά την καταχώρηση των στοιχείων της επιχείρησής σας, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε την πρώτη σας προσφορά. Η προσφορά σας θα εμφανιστεί αμέσως, σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας. 5. Διαγραφή - Διόρθωση προσφοράς. Κάνατε κάποιο λάθος κατά την καταχώρηση της προσφοράς και θέλετε να τη διορθώσετε; Ή μήπως πουλήσατε το αντικείμενο και θέλετε να τη διαγράψετε; Μπορείτε πολύ εύκολα να διορθώσετε ή να διαγράψετε τις προσφορές σας.
• Θέλετε όλες τις λειτουργίες ενος ηλεκτρονικού καταστήματος και σας είναι απαραίτητη η αντικαταβολή; Προσφέρουμε την υπηρεσία Αντικαταβολής με 10€/μήνα. • Θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, σε χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά; Προσφέρουμε την υπηρεσία προβολής Διαφήμισης, με 30€/μήνα.
Επιλέγετε "Ο Λογαριασμός Μου" και "Εγγραφή". Στη σελίδα που εμφανίζεται στη φόρμα "Εγγραφή" καταχωρείτε το email σας, τον κωδικό που επιθυμείτε, επιλέγετε εάν είστε "Καταναλωτής" ή "Επιχείρηση", απαντάτε στην ερώτηση ασφαλείας και συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, αφού πρώτα τους διαβάσετε. Πατάτε το κουμπί "Δημιουργία Λογαριασμού" και σας στέλνουμε ένα email ενεργοποίησης του λογαριασμού, στο email που δηλώσατε. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να δείτε τη διαδικασία εγγραφής σε βίντεο, πατήστε ΕΔΩ.
Επιλέγετε "Ο Λογαριασμός Μου" και "Σύνδεση". Στη σελίδα που εμφανίζεται, στη φόρμα "Σύνδεση", συμπληρώνετε το email σας, τον κωδικό σας, απαντάτε στην ερώτηση ασφαλείας, επιλέγετε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πατάτε "Σύνδεση". Για να δείτε τη διαδικασία σύνδεσης σε βίντεο, πατήστε ΕΔΩ.
Επιλέγετε 'Ο Λογαριασμός Μου' και 'Σύνδεση'. Στη σελίδα που εμφανίζεται, στη φόρμα 'Σύνδεση', πατάτε 'Ξέχασα τον κωδικό μου'. Η σελίδα σας ανακατευθύνει σε ένα νέο παράθυρο. Συμπληρώνετε στη φόρμα το email σας, απαντάτε στην ερώτηση ασφαλείας και πατάτε 'Ξέχασα τον κωδικό μου'. Σας στέλνουμε ένα email στο οποίο πατάτε 'ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ'. Στη σελίδα που εμφανίζεται, εισάγετε το νέο κωδικό που επιθυμείτε, και πατάτε 'ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ'. Εντός 10 δευτερολέπτων, σας ανακατευθύνουμε στο σελίδα σύνδεσης, όπου μπορείτε να συνδεθείτε με το email σας και το νέο κωδικό.
Αφού συνδεθείτε, πατάτε "Ο Λογαριασμός Μου" και έπειτα "Πίνακας Ελέγχου". Στον πίνακα ελέγχου, στο αριστερό μενού, πατάτε "Δημιουργία Προσφοράς". Συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας και πατάτε "Επόμενο Βήμα". Στη φόρμα που εμφανίζεται, προσθέτετε από 1 εώς 3 φωτογραφίες και πατάτε "Καταχώρηση". Για να δείτε τη διαδικασία σε βίντεο, πατήστε ΕΔΩ.
Στις διάφορες σελίδες της εφαρμογής, εμφανίζονται μόνο οι προσφορές που έχουν φωτογραφίες, που δεν έχουν λήξει και, φυσικά δεν έχουν εξαντληθεί. Εάν δε τη βλέπετε, σημαίνει ότι κάποια/κάποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν ισχύει. Τις προσφορές αυτές, όπως και όλες τις προσφορές, μπορείτε να βρείτε και να διορθώσετε στον Πίνακα Ελέγχου πατώντας 'Οι Προσφορές μου'.
Στον πίνακα ελέγχου των χρηστών, στο αριστερό μενού, πατάτε 'Οι Προσφορές μου'. Στις προσφορές που εμφανίζονται, πατάτε 'Επεξεργασία' ή 'Διαγραφή', αντίστοιχα. Στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται, διορθώνετε τα στοιχεία που επιθυμείτε και πατάτε 'Επόμενο Βήμα', όπου μπορείτε να διορθώσετε και τις φωτογραφίες, εάν επιθυμείτε.
1. Η προβολή της προσωπικής σελίδας της επιχείρησής σας, είναι και θα είναι πάντα δωρεάν. 2. Η δυνατότητα δημιουργίας και προβολής προσφορών είναι δωρεάν για το πρώτο έτος και έπειτα ανέρχεται στα 10€ ανά έτος. 3. Η προβολή διαφήμισης της επιχείρησής σας ανέρχεται στα 30€ ανά μήνα. Από τα παραπάνω πακέτα μπορείτε να επιλέξετε αυτό ή αυτά που επιθυμείτε.
Στην εφαρμογή, μπορείτε να προβάλετε την επιχείρησή σας με τρεις τρόπους: 1. Να δημιουργήσετε μία προσωπική σελίδα για την επιχείρησή σας, με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν οι επισκέπτες για να σας γνωρίσουν και να σας βρουν. 2. Να δημιουργήσετε προσφορές είτε αυτές αφορούν προϊόντα είτε υπηρεσίες, με συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και διάρκεια ισχύος. 3. Για εσάς που επιθυμείτε κάτι παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα προβολής διαφήμισης της επιχείρησής σας.
Η προβολή της προσωπικής σελίδας της επιχείρησής σας, είναι και θα είναι πάντα δωρεάν, ναι ΔΩΡΕΑΝ και ισχύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Για να την αποκτήσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε, να μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου και στο αριστερό μενού να επιλέξετε "Αλλαγή Συνδρομής". Στη σελίδα που εμφανίζεται, επιλέγετε το πακέτο και πατάτε "Υποβολή". Έπειτα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία της επιχείρησής σας πατώντας στην επιλογή "Επεξεργασία Στοιχείων". Αφού καταχωρήσετε τα παραπάνω με επιτυχία, οι επισκέπτες της εφαρμογής θα μπορούν να σας αναζητήσουν ονομαστικά ή με την κατηγορία που δηλώσατε και η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στη σελίδα "Κατάλογος Επιχειρήσεων", σε λίστα και σε διαδραστικό χάρτη. Πατώντας κάποιος "Λεπτομέρειες" στα στοιχεία σας, θα του εμφανίζεται η προσωπική σας σελίδα, με όλα τα στοιχεία σας, τις φωτογραφίες και μία φόρμα επικοινωνίας. Για να δείτε τα παραπάνω σε βίντεο, πατήστε ΕΔΩ.
Η δυνατότητα καταχώρησης προσφορών είναι ΔΩΡΕΑΝ για το πρώτο έτος, από την ημερομηνία εγγραφής σας. Μετά το πρώτο έτος, η τιμή ανέρχεται στα 10€ ανά έτος. Ναι, καλά διαβάσατε, 10€ ανά έτος! Για να την αποκτήσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε, να μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου και στο αριστερό μενού να επιλέξετε 'Αλλαγή Συνδρομής'. Στη σελίδα που εμφανίζεται, επιλέγετε το πακέτο και πατάτε 'Υποβολή'. Έπειτα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία της επιχείρησής σας πατώντας στην επιλογή 'Επεξεργασία Στοιχείων'. Αφού καταχωρήσετε τα παραπάνω με επιτυχία, μπορείτε στο αριστερό μενού του πίνακα ελέγχου, να πατήσετε 'Δημιουργία Προσφοράς' για να καταχωρήσετε την προσφορά σας. Μπορείτε να καταχωρήσετε μέχρι πέντε (5) προσφορές, με μέγιστη διάρκεια ισχύος τις 30 ημέρες. Μόλις κάποια ή κάποιες από τις προσφορές λήξουν ή εξαντληθούν, μπορείτε να τις ανανεώσετε ή να τις διαγράψετε. Εάν φροντίζετε οι προσφορές σας να είναι σωστές, μπορείτε να έχετε συνεχώς εώς πέντε (5) ενεργές προσφορές, οι οποίες θα εμφανίζονται στους επισκέπτες της εφαρμογής.
Αφού συνδεθείτε, πατάτε 'Ο Λογαριασμός Μου' και έπειτα 'Πίνακας Ελέγχου'. Στον πίνακα ελέγχου, στο αριστερό μενού, πατάτε 'Η Διαφήμισή μου'. Η εικόνα που θα προσθέσετε θα πρέπει να έχει διαστάσεις 1170 pixel x 140 pixel ! Σύρετε με το ποντίκι την εικόνα στο πλαίσιο που εμφανίζεται. Για να δείτε τη διαδικασία σε βίντεο πατήστε ΕΔΩ.
Η ταμπέλα με το αστέρι τοποθετείται πάνω στις προσφορές των premium μελών της ιστοσελίδας, οι οποίες δεν μπορούν να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας. Για τις προσφορές αυτές, μπορείτε μόνο να τυπώσετε το κουπόνι και να επισκεφθείτε το κατάστημα που έχει κάνει την προσφορά.

Newsletter Sign Up

We will only send good news