Ποιοί Είμαστε

Το arcadiadeals.gr

Το arcadiadeals.gr αποτελεί προϊόν αγάπης και αφοσίωσης προς την τοπική κοινωνία. Για τους επαγγελματίες, σκεφτήκαμε ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να προβάλλουν τις πρωτότυπες ιδέες τους. Για τους πελάτες μας, ονειρευτήκαμε ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν να αναζητήσουν κάτι συναρπαστικό. Ο χρόνος και ο τόπος αποτελούν εργαλεία, για την εύρεση ενός κοινού σημείου συνάντησης.

Η εταιρεία

Το arcadiadeals.gr αποτελεί μέλος της Εταιρείας Cloud O.E. Κύρια δραστηριότητα της Εταιρείας, είναι η Παροχή Υπηρεσιών Διαδικτύου. Επιπλέον, αποτελεί το μέσο για την υλοποίηση των δικών μας ιδεών, στο χώρο του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Εταιρεία και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας στο σύνδεσμο www.cloudoe.gr.

Τα μέλη


konstadinos_roumeliotis

Ο Κωνσταντίνος Ι. Ρουμελιώτης γεννήθηκε στη Τρίπολη Αρκαδίας. Κατέχει Bachelor από το Τμήμα Οικονομικών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης κατέχει Master από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατέχει 10-ετή εμπειρία στον Προγραμματισμό Διαδικτυακών Εφαρμογών.

alexandros_nasiopoulos

Ο Αλέξανδρος Κ. Νασιόπουλος γεννήθηκε στη Τρίπολη Αρκαδίας. Κατέχει Bachelor από το Τμήμα Μηχανολογίας, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πάτρας. Από το 2007 διατηρεί Ατομική Επιχείρηση. Επίσης κατέχει Master από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατέχει 7-ετή εμπειρία στον Προγραμματισμό Διαδικτυακών Εφαρμογών.