Κατάλογος Επιχειρήσεων στην Αρκαδία

Not rated yet

Κύριες δραστηριότητες της Cloud O.E. είναι η Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web Design, το SEO - Search Engine Optimization και o Προγραμματισμός Διαδικτυακών Εφαρμογών - Web Development. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες Γραφιστικής - Graphic Design, Φιλοξενίας Ιστοσελίδων - Web Hosting και Ψηφιακού Marketing - Digital Marketing. Η Cloud O.E., έχοντας αποδεδειγμένες επιστημονικές γνώσεις και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε μεγάλους επιστημονικούς εκδοτικούς οίκους και μέσα από τη συνεχή της ενασχόληση με τα αντικείμενα του Web Development - Προγραμματισμό Διαδικτυακών Εφαρμογών και SEO - Search Engine Optimization, έχει καταφέρει να δώσει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα στους πελάτες της. Οι γνώσεις μας, η ποσότητα και η ποιότητα των έργων που έχουμε ολοκληρώσει και η συνεχής αναζήτησή μας σε νέες τεχνολογίες, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι και σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε Ιστοσελίδα - Διαδικτυακή Εφαρμογή και να την κάνουμε να πετύχει.

Εάν θέλετε ένα σύγχρονο Ηλεκτρονικό Κατάστημα - eShop ή μία σύγχρονη Iστοσελίδα Επιχείρησης, απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης - SEO Friendly, η οποία θα λειτουργεί για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα και χωρίς να απαιτούνται αναβαθμίσεις, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε την Iστοσελίδα ή τη Διαδικτυακή Εφαρμογή που θα ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Πληροφορίες
Χειροποίητα Ημερολόγια -Planners
Τρίπολη
Not rated yet

Το ergodespoina.gr είναι ένα Blog - Eshop το οποίο φιλοξενεί άρθρα για γονείς,εκπαιδευτές,θεαπευτές και όχι μόνο. Μας μαθαίνει παιχνίδια και δραστηριότητες με τα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας στην ανάπτυξη τους σε όλους τους τομείς, με διασκεδαστικό τρόπο. Παράλληλα στο eshop παρέχει χειροποίητα δερμάτινα και υφασμάτινα ημερολόγια με ξεχωριστά εξώφυλλα αλλά και περιεχόμενο. Διαλέξτε το αγαπημένο σας με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Τα χειροποίητα ημερολόγια είναι μοναδικά και ξεχωρίζουν. Είναι λειτουυργικά και πρακτικά και είναι πολύ όμορφα.

Πληροφορίες
 • Ergodespoina
 • 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 34, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 6975120965
 • despoinakatsoula@hotmail.com
Αξεσουάρ Αυτοκινήτου
Τρίπολη

Η επιχείρηση Νασιόπουλος Αλέξανδρος, αποτελεί ατομική επιχείρηση εμπορίας ελαστικών και ανταλλακτικών αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών και παροχής υπηρεσιών βουλκανισμού και service, με έτος ίδρυσης το 2007. Μετά από μια οχταετή περίοδο έντονης ανάπτυξης, καταφέραμε να μετράμε πάνω από 4.000 ενεργούς πελάτες και να αποστέλλουμε καθημερινά, εμπορεύματα σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ελαστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών των πιο γνωστών εταιρειών στο χώρο - Michelin, Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Goodyear, Dunlop, Continental, Toyo, Petlas, Kormoran, Kleber, BFGoodrich, Firestone, Sava - είναι μερικές μόνο από αυτές. Επίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα από αξεσουάρ αυτοκινήτων, αντηλιακές μεμβράνες, αναρτήσεις, αλυσίδες, ζάντες, συστήματα ήχου και πολλά άλλα.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του προσωπικού, σας εγγυάται την τοποθέτηση όλων των προϊόντων των συνεργαζόμενων εταιρειών, με απόλυτη ευθύνη και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Πληροφορίες
Ανακύκλωση αστικών αποβλήτων
Τρίπολη

Η «Αρκαδική Εναλλακτική ΑΕ» είναι τοπική πολυμετοχική εταιρεία κοινωνικής βάσης (με 94 στο μεταξύ μετόχους, στη μεγάλη τους πλειοψηφία Αρκάδες και Τριπολίτες), η οποία δραστηριοποιείται στον τόπο μας από το 2013 στον τομέα της Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΔΑΣΑ), και κυρίως εκείνων εξ αυτών που ανήκουν στην κατηγορία των Υλικών Συσκευασίας (συμπεριλαμβανομένων των χαρτικών γραφείου) καθώς και των Αποβλήτων Ηλεκτρικού – Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού όπως και των τηγανέλαιων, με θεμελιώδεις αρχές διαχείρισης: α) τη Μείωση των παραγόμενων αποβλήτων, β) την Επαναχρησιμοποίηση προϊόντων και υλικών, γ) τη Διαλογή των παραγόμενων αποβλήτων/υλικών στην Πηγή, σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους δημότες, νοικοκυριά, καταστηματάρχες, εμποροβιοτέχνες , γραφεία, Υπηρεσίες, σύλλογοι και άλλοι φορείς), δ) την Ανακύκλωση των χρήσιμων υλικών, την Κομποστοποίηση προδιαλεγμένων οργανικών αποβλήτων και ε) την υγειονομική Διάθεση /Ταφή των υπολειμμάτων.

Σε σύγκριση με την υφιστάμενη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων εκ μέρους του Δήμου Τρίπολης, η παρεχόμενη από την «Αρκαδική Εναλλακτική ΑΕ» είναι οικονομικά φθηνότερη και οικολογικά η μόνη ενδεδειγμένη. Η εταιρεία έχει ανακτήσει μέχρι σήμερα πλέον των 1.250 τόνων ανακυκλώσιμων αστικών αποβλήτων/υλικών, τα οποία έχουν προέλθει με Προ-Διαλογή στην Πηγή από φυσικά και νομικά πρόσωπα ως άνω, που διαμένουν/ζουν/δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τρίπολης. Έχει επενδύσει έως τώρα μετοχικό κεφάλαιο 130.000 Ευρώ και πολύπλευρη εθελοντική προσφορά εργασίας ιδίας τάξης μεγέθους εκ μέρους των μετόχων της.

Πληροφορίες
Ιδιωτικό Κτέο
Τρίπολη

Το ΙΚΤΕΟ Καλαμαράς είναι ένα υπερσύγχρονο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε οχήματος και κάθε επαγγελματία, καθώς διαθέτει 3 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές ελέγχου για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ –ΙΧ – ΦΟΡΤΗΓΑ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το τεχνικό προσωπικό που διενεργεί τους ελέγχους είναι ανώτατης εκπαίδευσης, μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί που διαρκώς επιμορφώνονται και εκπαιδεύονται με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Υπερσύγχρονο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου σχεδόν μέσα στην πόλη

Πληροφορίες
Not rated yet

Το Καραβάκι κάνει τα πρώτα του βήματα το 1991. Το 2006 δημιουργεί ένα νέο χώρο στην Τρίπολη με τις πιο σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Απαρτίζεται από ένα σύνολο εκπαιδευτικών με σοβαρή επιστημονική κατάρτιση και σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις. Δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή πρόταση για την εκπαίδευση παιδιών προσχολικής ηλικίας και βρεφών, ώστε τα πρώτα τους βήματα να είναι σε ένα ευρύχωρο, ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον.

Το Καραβάκι κατέχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και λειτουργεί τμήμα Νηπιαγωγείου. Το Νηπιαγωγείο σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας είναι υποχρεωτική εκπαίδευση. Κάθε μαθητής πρέπει να έχει φοιτήσει σε Ιδιωτικό ή Δημόσιο Νηπιαγωγείο ώστε να μεταβεί στο Δημοτικό.

Πληροφορίες
 • Το Καραβάκι
 • 3ο Χλμ Τριπόλεως Σπάρτης, Τρίπολη, 22012, Αρκαδία
 • 2710223625
 • info@tokaravaki.edu.gr
Παντοπωλείο
Not rated yet

Το κατάστημα μας εξειδικεύεται σε προϊόντα της φύσης και υποστηρίζει την υγιεινή διατροφή. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε βότανα, μπαχαρικά, τσάγια, superfoods, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια και φυτικά έλαια, συμπληρώματα διατροφής καθώς και βιολογικά προϊόντα.

Για την άριστη ποιότητα, την μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας, τις λογικές τιμές ,αλλά και τον τρόπο εξυπηρέτησης μας .

Πληροφορίες
Γυμναστήριο
Not rated yet

Στο γυμναστήριο BodyArt θα βρείτε εκτός από τις κλασσικές παροχές(strech machines, cardio ,group training), πιο εξειδικευμένα προγράμματα όπως είναι τα personal training, pilates reformer, trx small group training..Όλα τα προγράμματα γίνονται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Το κέντρο αισθητικής bodyartspa είναι ένα σύγχρονο κέντρο εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πρόθυμο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

--

Πληροφορίες
 • BodyArt
 • Ομήρων 26, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710234346
 • bodyart.trip@hotmail.com
Συμβουλευτική επιχειρήσεων
ΤΡΙΠΟΛΗ
Not rated yet

Το Business Lab αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο φορέα στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την πολυεθνική εταιρεία Πιστοποίησης και Διαπίστωσης Συμμόρφωσης RACS Quality Certificates Issuing Services (www.racs-me.com), που εδρεύει στο Dubai και ειδικεύεται στην Πιστοποίηση Προϊόντων και Εγκαταστάσεων σύμφωνα με Διεθνή Πρότυπα που απαιτούνται στις εκάστοτε διεθνείς αγορές. Ιδρυτής του Business Lab είναι ο Νίκος Λαγογιάννης. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά και έχει Master στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οικονομολόγου καθώς και άδεια λογιστή. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω στην Τραπεζική, στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα ενώ έχει διατελέσει και ελεγκτής ISO. Εργάστηκε επί 12 έτη στον τραπεζικό κλάδο και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του επί σειρά ετών ως επικεφαλής σε τμήμα επιχειρηματικών χρηματοδοτήσεων.

Το Business Lab μπορεί να σταθεί αρωγός σας, σε κάθε στάδιο της ζωής της επιχείρησής σας. Από την έναρξη αυτής μέχρι την εδραίωσή της στην αγορά και την επέκταση σε νέες αγορές. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε δυσκολία, προκειμένου από κοινού να οδηγήσουμε την επιχείρηση σε υψηλότερο επίπεδο και να βγούμε πιο δυνατοί από τις αντιξοότητες του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος.

Πληροφορίες
 • Business Lab
 • Ερμού 2, ΤΡΙΠΟΛΗ, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
 • 2713006234
 • info@businesslab.gr
Καφέ Αναψυκτήριο
Not rated yet

Η επιχείρηση Cafe74 λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015.

--

Πληροφορίες
Πολεμικές τέχνες
Not rated yet

Combat team

Combat team

Πληροφορίες
 • Combat Team Tripolis
 • Δημητρακοπουλου 30, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710221112
 • info@combat-team.gr
Σνακ Καφέ
Not rated yet

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλων των ειδών ροφήματα (καφέδες, σοκολάτες, μεγάλη ποικιλία σε τσάι) αναψυκτικά, γρανίτες. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σνακ όπως τυρόπιτες, σάντουιτς, πεϊνιρλί, κρουασάν και πολλά άλλα.

Γρήγορη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και πολλές προσφορές.

Πληροφορίες
Εμπόριο Απορ/κών - Μηχανών Καθαρισμού - Αναλωσίμων -Υπηρ Καθαρισμού
Not rated yet

H εταιρεία Εxtra Clean ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών καθαρισμού στους νομούς της Πελοποννήσου. ​Η Extra Clean παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαριότητας τόσο σε δημόσιους, όσο και σε ιδιωτικούς χώρους. Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο κατάστημα μας. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε είτε σε χονδρική είτε σε λιανική και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα δώσουν λύση σε όποιο πρόβλημα έχετε σχετικά με την καθαριότητα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας έχει μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία στον τομέα της καθαριότητας , κάτι που εγγυάται υψηλά standards ποιότητας και αξιοπιστίας. H εταιρεία μας εμπορεύεται μια πλήρη σειρά αναλώσιμων, επαγγελματικών προϊόντων και μηχανών καθαριότητας.

Πληροφορίες
Γυμναστήριο
Not rated yet

Το Golden Clubs είναι το κορυφαίο γυμναστήριο της Τρίπολης! Αυτό σημαίνει ότι το Golden Clubs είναι ένας πολυχώρος άθλησης και διασκέδασης που διαθέτει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και προγράμματα, είναι άρτια στελεχωμένος με το πιο έμπειρο προσωπικό, και προσφέρει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες fitness στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Είτε θέλεις αδυνάτισμα, είτε θέλεις γράμμωση ή σύσφιξη, με τα εξειδικευμένα προγράμματα του Golden Clubs μπορείς να εστιαστείς σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Πέτυχε τους στόχους σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά!

Πληροφορίες
 • Golden Clubs
 • Λεωφόρος Αλεξάνδρου Σούτσου 22, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710232830
 • dimsta2@gmail.com
Φωτογράφος γάμου
Not rated yet

Η imaginus photography ειναι μια boutique από ένα φωτογράφο και δυο εικονολήπτες και ειδικεύεται στη φωτογράφιση γάμου και βάπτισης. Στόχος μας να δημιουργήσουμε εικόνες με τις πιο αυθόρμητες και σημαντικές στιγμές της πιο όμορφης και ξεχωριστής μέρας της ζωής σας

Η imaginus photography ειναι μια boutique από ένα φωτογράφο και δυο εικονολήπτες και ειδικεύεται στη φωτογράφιση γάμου και βάπτισης. Στόχος μας να δημιουργήσουμε εικόνες με τις πιο αυθόρμητες και σημαντικές στιγμές της πιο όμορφης και ξεχωριστής μέρας της ζωής σας δίνοντας πάντα μια καλλιτεχνική χροιά . η αφοσίωση μας σε αυτό που κάνουμε είναι στο να δώσουμε εικόνες που θα δώσουν χαρά και ευχαρίστηση σε εσάς , υπερηφάνεια στους γονείς σας και “ζήλεια” στους φίλους σας. Με Βάση την Τρίπολη και την Αθηνά άλλα και γενικά οπού θα έχουμε τη τιμή να καλύψουμε την ημερα του γάμου σας , θα χαρούμε να είμαστε εκεί ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πληροφορίες
Επιγραφές-Ψηφιακές Εκτυππώσεις-Αντιηλιακές Μεμβράνες Κτηρίων
Τρίπολη
Not rated yet

Η Κatrisdesign ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της Διαφήμισης, της Προβολής και των Εκτυπώσεων. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Η πείρα, η τεχνογνωσία και η άρτια γνώση των Γραφικών Τεχνών δίνουν την δυνατότητα στην katrisdesign να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες . Δραστηριοποιούμαστε στην εκτύπωση εντύπων ,Οffset και Ψηφιακά ( επαγγελματικές κάρτες , διαφημιστικά φυλλάδια κ.α.), στις Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μεγάλου Μεγέθους (αυτοκόλλητα για βιτρίνες , ντύσιμο αυτοκίνητων, μουσαμάδες κ.α.), στον Σχεδιασμό-την Κατασκευή & την Τοποθέτηση Επιγραφών-Ταμπελών-Πυλώνων όλων των ειδών ,στην Κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδων, ενώ παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να αποκτήσουν το κατάλληλο Διαφημιστικό Δώρο για την προώθηση της επιχείρησης τους και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εμπειρία μας στο χώρο εδώ και 10 χρόνια σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε λύσεις και προτάσεις που δίνουν αποτέλεσμα κορυφαίας ποιότητας

Πληροφορίες
 • katrisdesign
 • Ναυπλίου 9, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2713007006
 • info@katrisdesign.gr

Ο Ξενώνας Καζάκος αποτελεί σημαντικό δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, κατασκευάστηκε από τον ΣΠΥΡΟ ΚΑΖΑΚΟ το 1851, ο οποίος διατηρούσε παντοπωλείο στο ισόγειο του σπιτιού.

Η πέτρα και το ξύλο τα οποία κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους χαρίζουν στον επισκέπτη την αίσθηση του χθες, η οποία είναι πολύ σημαντική στους ανθρώπους του σήμερα.

Πληροφορίες
Υπηρεσίες Αντιπροσώπευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας
Not rated yet

ΚΕΝ - Ο ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Τα καλύτερα πακέτα της αγοράς για την επιχείρηση και για το σπίτι.

Πληροφορίες
Εμπόριο Παιδικών - Βρεφικών Ρούχων
Not rated yet

ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ KIDDO ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ , ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΠΥΖΑΜΕΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ, ΡΟΜΠΕΣ, ΖΑΚΕΤΕΣ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ, ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ, ΚΑΛΤΣΕΣ ,ΚΑΛΣΟΝ ,ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ,ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ,ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ,ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΛΠ. ΔΩΣΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ MINERVA , JOYCE , FELICITA , ERSA , STAMION , CROOL , BARBIE , DISNEY , CARS , VICTORIA , FOLIE , EXARHOS ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ BRANDS.

ΣΤΟ KIDDO ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

Πληροφορίες
Στεγνοκαθαριστήρια Βαφεία Δερμάτινων Ειδών, Ρούχων & Υποδημάτων
Τρίπολη

Στεγνοκαθαριστήριο Τρίπολη - Καθαριστήριο Τρίπολη - Καθαριστήρια Ρούχων Τρίπολη

Το καθαριστήριο ρούχων LAVASECCO - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ εδρεύει στην Τρίπολη και είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1980. Αναλαμβάνουμε καθαρισμό όλων των ειδών των ρούχων, όπως κουρτίνες, γούνες, δερμάτινα, νυφικά. Επίσης, αναλαμβάνουμε καθαρισμό για παλτό, καπαρτίνες, σακάκια, ζακέτες, φούστες, παντελόνια, μπλούζες και πουκάμισα. Για τις τουαλέτες και τα φορέματα πολυτελείας, απευθυνθείτε σ' εμάς να σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειάζεστε για τον καθαρισμό και την συντήρησή τους.

Πληροφορίες
 • Lavasecco
 • Σπετσεροπούλου 46, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710238716
 • akis.theodo7@gmail.com
Χονδρικό Λιανικό Εμπόριο
Τρίπολη
Not rated yet

Εύκολα και Οικονομικά ΟΧΙ βενζίνη ΟΧΙ κίνηση ΟΧΙ παραμονή σε ουρές ΟΧΙ βαριές σακούλες ΟΧΙ χαμένος χρόνος ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Εδώ θα βρείτε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα καθημερινά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Οι "κυνηγοί" μας βρίσκουν τις καλύτερες τιμές πριν από εσάς για εσάς. Μην χάνετε πλέον χρόνο και χρήμα. Το σούπερ μάρκετ άλλαξε. Κάντε τις αγορές σας ηλεκτρονικά και κερδίστε ακόμη περισσότερο χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας.

Καθημερινά χαμηλές τιμές σε ΟΛΑ!

Πληροφορίες
 • Mini Price Market
 • Οπλαρχηγού Σεχιώτη 3, Τρίπολη, 22131, Αρκαδία
 • 2710242626
 • welcomegreece@yahoo.gr
Service - εμπόριο κινητών τηλεφώνων
Not rated yet

Η mobilife βρίσκετε εδώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες του κινητού σας τηλεφώνου.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πιθανή βλάβη της συσκευής σας με απόλυτη επαγγελματικότητα και πάντα δίνουμε λύση.

Πληροφορίες
Ξενοδοχείο

,,Το Palatinο Rooms & Apartments είναι το στολίδι της Τρίπολης. Σε προνομιακή θέση, εξασφαλίζει ησυχία, θέα και ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, καθώς επίσης και τη μοναδική Palatino Suite. Πολυτελές και φιλόξενο, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε είδους επισκέπτη, όπως επισκέπτες αναψυχής, επαγγελματίες και οικογένειες. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος που θα σας φέρει στα μέρη μας, σας προσκαλούμε να βιώσετε την ιδιαίτερη εμπειρία της φιλοξενίας μας!

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, καθώς επίσης και τη μοναδική Palatino Suite. Πολυτελές και φιλόξενο, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε είδους επισκέπτη, όπως επισκέπτες αναψυχής, επαγγελματίες και οικογένειες. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος που θα σας φέρει στα μέρη μας, σας προσκαλούμε να βιώσετε την ιδιαίτερη εμπειρία της φιλοξενίας μας!

Πληροφορίες
Καφεκοπτείο - Κάβα

Μέσω της επιχείρησής μας στηρίζουμε τη νέα γενιά παραγωγών και βιοτεχνών και σεβόμενοι πάντα την ποιότητα επιλέγουμε προϊόντα που γεννούνται μέσα από το συνδυασμό παραδοσιακών συνταγών.

Επιλέγουμε για εσάς τα ποιοτικότερα προϊόντα.

Πληροφορίες
 • Σοφία Ρόκκα
 • Δεληγιάννη 16, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710224707
 • info@rocca.gr
Υπηρεσίες Καυσίμων
Τρίπολη
Not rated yet

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων & LPG Shell

Ποιότητα στα καύσιμα μας !

Πληροφορίες
 • Shell Τρίπολης
 • Ναυπλίου 56, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710226268
 • coco.tripoli125@scocos.gr
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
Τρίπολη
Not rated yet

--

--

Πληροφορίες
 • Silk Oil Nikolopoulos
 • Καλαμάτας 134, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710224888
 • bobnik1994@icloud.com
Wireless Internet Service Provider
Not rated yet

Η Skycom wisp (wireless internet service provider) είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής ασύρματου internet (αριθμός άδειας 16-121). Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, εξυπηρετεί τους πελάτες της με συνέπεια, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας.

Παροχή οικονομικού και γρήγορου internet. Χωρίς ογκοχρέωση και άλλες κρυφές χρεώσεις. Γρήγορη εγκατάσταση και συντήρηση.

Πληροφορίες
 • SKYCOM
 • Πελάγους 34, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2182189996
 • skycom.arkadia@gmail.com
Καφές Μικρογεύματα
Not rated yet

--

--

Πληροφορίες
 • Street Cafe
 • Καλαμάτας 134, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710233800
 • info@arcadia-estate.gr
Γάμος - Βάπτιση - Δώρο
Not rated yet

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδηλώσεων και της διακόσμισης από το 2011.

--

Πληροφορίες
 • ΤΖΗΝΑ ΝΑΝΣΥ
 • ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 11Α, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710231520
 • tzinanancy@gmail.com
Καφετέρια/Ψησταρία
Not rated yet

--

--

Πληροφορίες
 • Tsirs Coffee & Grill
 • Δήμητρος 34, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710232630
 • tehdcay@hotmail.com
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Είδη Καπνιστού

Κατάστημα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου στην Τρίπολη

--

Πληροφορίες
Αθλητικά Είδη - Αθλητικές Υπηρεσίες
Not rated yet

Ρούχα - Παπούτσια

Όργανα & Αξεσουάρ Γυμναστικής

Πληροφορίες
 • Xercise
 • Γεωργίου Α 26, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710239437
 • xercise1992@yahoo.com
Ηλεκτρολογικές Εργασίες
Τρίπολη

Αναλαμβάνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων βιομηχανίας

--

Πληροφορίες
Γεωπονικές Υπηρεσίες , Εμπόριο Φυτοφαρμάκων, Λιπασμάτων, Σπόρων
Τρίπολη

Εμπόριο Φυτοφαρμάκων, Σπόρων, Φυτών, Εντομοκτόνων Υγειονομικής Σημασίας, Ποντικοφάρμακα Είδη Κήπου, Φυτοχώματα, Γεωργικά Εργαλεία, Πλήρης Ανάλυση Εδάφους

Αξιοπιστία, τιμές

Πληροφορίες
Φωτογραφικές Δραστηριότητες

Destination Wedding Photographer based in Tripolis, Greece Wedding | Baptism | Honeymoon | Portrait

--

Πληροφορίες
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Φιλολογικόν - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Το Φροντιστήριο Φιλολογικόν ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2015 από την Αναστασία Γ. Λιακοπούλου, φιλόλογο, απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2004 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης. Το Φροντιστήριο Φιλολογικόν είναι αποτέλεσμα της αγάπης της για τη δουλειά της και της μακρόχρονης πορείας και εμπειρίας της στον χώρο της εκπαίδευσης. Το Φροντιστήριο παρέχει υπηρεσίες ενός οργανωμένου Φροντιστηρίου. Βρίσκεται στο κέντρο της Τρίπολης, στην οδό Βασ. Γεωργίου Α΄ 6 (πλατεία Αγίου Βασιλείου). Είναι πιστοποιημένο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Αρκαδίας - Λακωνίας. Στόχος Φροντιστηρίου: Προτεραιότητα του Φροντιστηρίου Φιλολογικόν αποτελεί η εκπαιδευτική υποστήριξη κάθε μαθητή. Η μέθοδος διδασκαλίας, η εμπειρία, το άριστο περιβάλλον και η συνεργασία θεμελιώνουν και εγγυώνται την επιτυχία κάθε μαθητή. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το Φροντιστήριο Φιλολογικόν και να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών μας! Με εκτίμηση, Αναστασία Γ. Λιακοπούλου Φιλόλογος-Διευθύντρια Σπουδών Φροντιστηρίου Φιλολογικόν

Εξειδίκευση στα φιλολογικά μαθήματα. Υπεύθυνη και συστηματική προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Πληροφορίες
Παροχή Συμβουλές Ασφαλιστικών Υπηρεσιών
Τρίπολη

Είμαστε στο στο νευραλγικό τομέα των ασφαλειών από το 2005 .Μέσα σε αυτό το διάστημα σταθήκαμε δίπλα στους πελάτες μας καλύπτοντας κ αποζημιώνοντας τους σε θέματα ΥΓΕΙΑΣ -ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ -ΣΥΝΤΑΞΗΣ-ΖΩΗΣ - ΠΥΡΟΣ -ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ -ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ .Η φιλοσοφία μας εδράζεται πάντα προς το συμφέρον κ την σωστή κάλυψη των πελατών μας .

Ασφαλιστικές παροχές υγείας, σύνταξης, ζωής, αστικής ευθύνης, ταξιδιωτικής ασφάλισης, νομικής προστασίας, ατυχημάτων, πυρός, σκαφών, αυτοκινήτων, εξειδικευμένων κινδύνων.

Πληροφορίες
Εμπορία & Επεξεργασία Σιδήρου - Μορφοσιδήρου & Οικοδομικών Υλικών
Τρίπολη

ΑΦΟΙ Π. ΚΟΥΡΗ Ο.Ε. - ΕΜΠΟΡΙΑ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΜΟΡΦΟΣΙΔΗΡΟΥ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

--

Πληροφορίες
Εμπορία Αυτοκινήτων - Ανταλλακτικά - Συνεργείο - Ασφαλιστικό Γραφείο
Τρίπολη

--

--

Πληροφορίες
Φανοποιία Αυτοκινήτου
Τρίπολη

Ο ιδρυτής και εκπρόσωπος της επιχείρησης, Γιώργος Ηλιόπουλος, δραστηριοποιείται στο χώρο των βαφών και της φανοποιϊας ήδη από το 1983. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεργασία του με κορυφαία ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ, το οποίο εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι πελάτες μας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη επισκευή του αυτοκινήτου σας, από οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία, χωρίς καμμία δικιά σας χρέωση. Βασική προϋπόθεση να είναι καθαρή η ζημιά, δηλαδή να μην εμπλέκεται συνυπευθυνότητα.

Πληροφορίες
Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων
Τρίπολη

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE NISSAN ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE FORD ,RENAULT ΚΑΙ ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ SERVICE .ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ- ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΒΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΥΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΤΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πληροφορίες
 • Δ.Δεληγιάννης Α.Ε.
 • 3ο ΧΙΛ Ε.Ο. Τρίπολης - Σπάρτης, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710241586
 • georgedelisdeligiannis@hotmail.com
Υπηρεσίες Σχολών τεχνολογιών της πληροφορίας (ΙΤ)

Από το 1990 διδάσκουμε την πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες σκοπός μας είναι, να δίνουμε σε όλους εσάς τα εφόδια για να εφαρμόζετε τις τεχνολογίες της πληροφορικής τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Μέσα από ολιγομελή τμήματα και σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια, μεταλαμπαδεύουμε την γνώση και την εφαρμόζουμε με τον κάθε μαθητή για να είμαστε σίγουροι για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρέχουμε ευέλικτα ωράρια, ολιγομελή τμήματα, φιλικό περιβάλλον και με εξειδικευμένο προσωπικό.

Πληροφορίες

Το 2000 άρχισε η διαδρομή μας στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στο Ηράκλειο Κρήτης. Παράλληλα εργαστήκαμε στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης ως ωρομίσθιοι στο δημόσιο σχολείο. Σήμερα συμπληρώνουμε 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των Φιλολογικών μαθημάτων της Τρίπολης, παρέχοντας ποιοτικό μάθημα σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με εύκολη οδική πρόσβαση για όλους. Οι μαθητές και οι γονείς εμπιστεύθηκαν την πολυετή φροντιστηριακή πείρα μας, τη σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας, αποκλειστικά σε 3μελή τμήματα και τη συνέπεια της δουλειάς μας. Στη νέα σχολική χρονιά ενισχύουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με νέες συνεργασίες από το χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης με μοναδικό στόχο την πρόοδο των μαθητών μας. Διδάσκουμε: Α’ & Β' ΛΥΚΕΙΟΥ σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ Ανθρωπιστικών Σπουδών ΕΚΘΕΣΗ όλων των κατευθύνσεων Γ.Λ. & ΕΠΑ.Λ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (όλες οι τάξεις) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ Α.ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Συμπληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία 5 χρόνια στα εκπαιδευτικά πράγματα της Τρίπολης και συνολικά 15 χρόνια στη δημόσια και φροντιστηριακή εκπαίδευση. Βρισκόμαστε στη Δαρειωτου 10, δίπλα στο Everest στη καρδιά της πόλης και διδάσκουμε φιλολογικά μαθήματα (αρχαία, γλώσσα, ιστορία, λογοτεχνία, λατινικά) σε Γυμνάσιο, Λύκειο και ΕΠΑΛ. Στεγαζόμαστε σε ένα πλήρως ανακαινισμένο οίκημα και εναρμονισμένο στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις, με εύκολη οδική πρόσβαση. Προσφέρουμε δακτυλογραφημένες σημειώσεις σε όλα τα μαθήματα, τακτικά διαγωνίσματα, διαρκή ενημέρωση γονέων, αποτελεσματική κάλυψη ύλης. Υποσχόμαστε άψογη συνεργασία με μαθητή και γονέα και απτά αποτελέσματα.Είμαστε μια υπεύθυνη πρόταση στην πόλη, ένα ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ που με την πολυετή φροντιστηριακή πείρα μας και την εκπαιδευτική μας αμεσότητα εγγυόμαστε μόνο επιτυχίες. Διδάσκουμε: Α΄ & Β΄ Λυκείου σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο Γ΄Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης ΕΚΘΕ

Πληροφορίες
εκτυπώσεις - γραφικές τέχνες
Τρίπολη
Not rated yet

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών πάνω από 15 χρόνια. Με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, μπορεί να σας δώσει λύσεις σε θέματα προβολής-διαφήμισης, προμήθεια αγαθών οργάνωσης επιχείρησης και πολλούς άλλους τομείς.

Στόχος μας είναι συνύπαρξη ποιότητας, συνέπειας και τιμής στο μέγιστο δυνατό βαθό, ώστε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους.

Πληροφορίες
 • εντύπωση
 • 28ης Οκτωβρίου 56 & Δημητρακοπούλου 30, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710230301
 • info@entiposi-design.gr
Εμπόριο Επίπλων

Η επιχείρηση Ηλίας Φιλιππόπουλος είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1965. Στην επιχείρησή μας μπορείτε να βρείτε έπιπλα για το σπίτι, για το κήπο ή τη βεράντα, έπιπλα γραφείου καθώς και έπιπλα επαγγελματικού εξοπλισμού. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σε παιδικό έπιπλο και έπιπλα για φοιτητές σε πολύ προσιτές τιμές. Η εμπειρία και η γνώση μας γύρω από το χώρο του στρώματος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα για την κάθε περίπτωση.

Εμπειρία, ειλικρίνεια, προσιτές τιμές.

Πληροφορίες
Τρίπολη

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής. Στο χώρο αυτό βρισκόμαστε από το 1993. Σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, με έμπειρο προσωπικό και αναβαθμισμένο εξοπλισμό της DOKA HELLAS.

Παρέχουμε ποιότητα στην ολοκλήρωση του έργου , ασφαλής εργασία , ταχύτητα στο θέμα κατασκευής με στόχο ένα γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Πληροφορίες
Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας

Τεχνίτρια αργυροχρυσοχοϊας - επισκευές, κατασκευές, χαρακτική, σχεδιασμός 3D χειροποίητων κοσμημάτων από ασήμι και χρυσό. Διαθέτουμε επίσης αναλώσιμα ωρολογοποιϊας. Αναλαμβάνουμε επιμεταλλώσεις κοσμημάτων.

Χειροποίητες δημιουργίες για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πληροφορίες
Συνεργείο-Αντ/κα Gas Service
Τρίπολη

--

--

Πληροφορίες
Λιανικό Εμπόριο

Cosmetics - Accessories - Decorative - Gifts - Toys - Household items - Detegrents

Cosmetics - Accessories - Decorative - Gifts - Toys - Household items - Detegrents

Πληροφορίες
 • Καταστήματα ONE
 • Ουάσιγκτον 76, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 6986785820
 • tripoliseuroshop@gmail.com
Πιτσαρία - Ψητοπωλείο
Not rated yet

Το “Κλασσικόν” είναι ένα μοναδικό γευστικό στέκι για τους λάτρεις της καλής κουζίνας. Ο ανανεωμένος χώρος μας στην οδό 28ης Οκτωβρίου 39 προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο χώρο γεύσης! Η Τρίπολη διαθέτει μία πρόταση… κουζίνας με στυλ. Λαχταριστές λιχουδιές για όλα τα γούστα με συνοδεία από κρύα μπύρα ή καλό κρασί.

Η πίτσα για το Κλασσικόν σημαίνει τέχνη και απόλαυση! Ζυμώνουμε καθημερινά με τη μυστική συνταγή του Κλασσικόν. H επιλογή των ποιοτικότερων υλικών εξασφαλίζει την επιτυχία.

Πληροφορίες
 • Κλασσικόν
 • 28ης Οκτωβρίου 39Α, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710233537
 • klassikos70@gmail.com
Λογιστικές - Φοροτεχνικές - Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
Τρίπολη

Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο

Δημιουργούμε κλίμα συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας σε ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον.

Πληροφορίες
Χειροποίητο Κόσμημα Και Δώρο
Not rated yet

Κοσμηση - Χειροποίητα κοσμήματα - Είδη δώρων

--

Πληροφορίες
 • Κόσμηση
 • Δημητσάνα, Δημητσάνα, 22007, Αρκαδίας
 • 2795031736
 • evageliafrentzou@yahoo.gr

Κρεοπωλείο με ντόπια εκλεκτά κρέατα.

Λουκάνικα χωριάτικα με πορτοκάλι. Κοκόρια χωριάτικα.

Πληροφορίες
Δικηγορικό Γραφείο
Τρίπολη

--

--

Πληροφορίες
Εργαστήριο Ζυμαρικών
Not rated yet

Στην οικογενειακή βιοτεχνία ζυμαρικών "Μαίναλον" παράγουμε από το 1971 μέχρι σήμερα σπιτικά ζυμαρικά, φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά της Αρκαδικής γης. Ακολουθούμε πιστά την πατροπαράδοτη συνταγή, έτσι όπως ακριβώς έφτασε ως τις μέρες μας από την προηγούμενες γενιές και νοικοκυρές της Τρίπολης.

Μια συνταγή που σέβεται την υγιεινή διατροφή και εξασφαλίζει την αξεπέραστη αυθεντική γεύση "Μαίναλον". Τα προϊόντα μας παράγονται με τα πιο αγνά υλικά της αρκαδικής γης, αβγά, γάλα, σιμιγδάλι και αλεύρι.

Πληροφορίες
 • Μαίναλον
 • Κύπρου 46, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710225651
 • info@mainalon.gr
Ενοικιαζόμενες Κατοικίες
Not rated yet

Ο παραδοσιακός μας ξενώνας αποτελεί καθε άνεση για χαλάρωση και ξεκούραση μεσα στη πανεμορφη φύση του Πάρνωνα.

Μαλεβός Ενοικιαζόμενες Κατοικίες

Πληροφορίες
 • Μαλεβός
 • Άγιος Πέτρος, Άγιος Πέτρος, 22001, Αρκαδία
 • 2792031155
 • omalevos@gmail.com
Εμπόριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

--

--

Πληροφορίες
 • Ματίνα Παράσχου
 • Ελευθερίου Βενιζέλου 57 και Δούνια 1, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710238821
 • matinaparaschou@yahoo.com
Εμπόριο φυσικού μελιού
Not rated yet

Με αγάπη και σεβασμό στην μέλισσα και τα προϊόντα της δημιουργήσαμε το δικό μας χώρο, το Μελόν. Στο Μελόν θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων από μελισσοκόμους-παραγωγούς καθώς επίσης και “ψαγμένες επιλογές” που συνδυάζουν την σωστή ποιότητα και τιμή. Αρκετές ποικιλίες μελιού όπως μέλι ανθέων, μέλι κουμαριάς, μέλι βελανιδιάς, μέλι καστανιάς, θυμαρίσιο μέλι, μέλι απο έλατα και άνθη, μέλι ερείκης έιναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας καθώς επίσης νωπή γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη, ποικιλίες παστελιών , κηραλοιφές για διάφορες χρήσεις και αρωματικές κρέμες με πρόπολη για πρόσωπο και σώμα για την περιποίηση της γυναίκας, του άντρα αλλά και του παιδιού. Ανακαλύψτε πρωτότυπα προϊόντα που σίγουρα θα σας καταπλήξουν και υπόσχονται να σας ικανοποιήσουν. Δοκιμάστε την κρέμα μελιού καθώς επίσης και την πραλίνα μελιού, ένα άλειμμα υγιεινό και ωστόσο "σοκολατένιο" και γευστικό, χωρίς συντηρητικά, "κακά" λίπη και άλλα πρόσθετα κατάλληλο για παιδιά και γιατί όχι και για ενήλικες.

Τα προϊόντα της μέλισσας (μέλι, κερί, πρόπολη, βασιλικός πολτός ) εγκλωβίζουν στα συστατικά τους την ισχύ της φύσης. Είναι γνωστό πως αποτελούν ανεκτίμητη πηγή θρεπτικών στοιχείων στη διατροφή μας. Διαθέτουμε σπουδαία σειρά προϊόντων μέλισσας, χωρίς συντηρητικά και άλλα μολυσματικά στοιχεία 100% φυσική και βιολογική με πιστοποιήσεις από τις κυψέλες κατευθείαν σε σας, όπως τα παράγουν οι μέλισσες εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Πληροφορίες
 • Πλιώτα Ηλιάννα
 • Δημητρακοπούλου 30, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 2710222915
 • melonshop30@gmail.com

-------------------------------------------

-----------------------------------------

Πληροφορίες
Τεχνικό Γραφείο (Άδειες Κατασκευές Τοπογραφικά Ενεργειακά Πιστοποιητικ

--

--

Πληροφορίες
Αρτοποιία
Άγιος Πέτρος
Not rated yet

Γεύσεις παραδοσιακές, γεύσεις γλυκές ή και αλμυρές, γεύσεις αψεγάδιαστες στο πέρασμα του χρόνου. Γεύσεις Ελλάδας που μας ξυπνούν αναμνήσεις και όνειρα των παιδικών μας χρόνων. Τέτοιες γεύσεις φροντίζει, από το 1989, να μας προσφέρει η ζεστή οικογένεια Αρφάνη, η κα Μαρία και ο κος Νείλος. Αρτοποιήματα λογής λογής. Χωριάτικο ψωμί, ποικίλα κουλουράκια που μας αγκαλιάζουν με τις ιδιαίτερες μυρωδιές τους. Και όχι μόνο… Παραδοσιακά φουρνιστά παξιμάδια, σιροπιαστά γλυκά που μας μεθούν με τα πλούσια υλικά παρασκευής τους.

Γλυκά πολλά, γλυκά που προσδιορίζουν την γευστική μας ταυτότητα. Και φυσικά μην ξεχάσουμε τον φρεσκοκομμένο καφέ που μας ξυπνά με την ευωδιά του. Με περισσό μεράκι όλα τα παραπάνω μοσχομυριστά αρτοποιήματα ετοιμάζει για εμάς η ζεστή οικογένεια Αρφάνη από το 1989. Ο πέτρινος φούρνος τους, μας προσμένει να γευτούμε τους θησαυρούς τους καθημερινά στον ορεινό Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Πληροφορίες
 • Νείλος
 • Άγιος Πέτρος, Άγιος Πέτρος, 22001, Αρκαδίας
 • 2792031390
 • iliasar@hotmail.com
Τουριστικά Καταλύματα

Στα θεμέλια του πατρικού σπιτιού της οικογένειας, στην παραδοσιακή Δημητσάνα, κτίστηκε με πολύ μεράκι ο ξενώνας «Αμανίτες». Έργο με πίστη και αγάπη στην παράδοση, με σεβασμό στις αξίες του τοπικού μας πολιτισμού. Στο χώρο της υποδοχής θα βρείτε τη θαλπωρή και την απεριόριστη διάθεσή μας για φιλοξενία. Εδώ προσφέρεται το πλούσιο πρωινό, ενώ τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το γλυκό ή το ποτό σας δίπλα στο τζάκι. Στον ίδιο χώρο, στη διάθεσή σας βρίσκεται η βιβλιοθήκη του ξενώνα, επιτραπέζια παιχνίδια και ελεύθερη πρόσβαση στο internet. Επιπλέον στο ισόγειο του ξενώνα για κάποια από τα οχήματα διατίθεται στεγασμένος χώρος στάθμευσης .

Τα 7 δίκλινα δωμάτια συνδυάζουν παραδοσιακά, αλλά και πιο εκλεπτυσμένα στοιχεία. Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου, θα σας υποδεχτούν όλες οι σύγχρονες ανέσεις. Τηλεόραση, ασύρματο ίντερνετ (Wi-Fi), ψυγείο, παράθυρα με θέα στο χωριό και τα βουνά. Για πολυάριθμες παρέες ή οικογένειες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας διαμερίσματος δύο δωματίων.

Πληροφορίες
Οικοδομικές Εργασίες
Τρίπολη

--

--

Πληροφορίες
Οπτικά
Τρίπολη
Not rated yet

--

--

Πληροφορίες
Εμπορία Χρωμάτων
Not rated yet

--Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους περισσότερους και πιο γνωστούς οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης, κατατάσσουν την εταιρεία μας στην κατηγορία των πιο σύγχρονων, πιο ενημερωμένων και συνεχώς αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στο χώρο των χρωμάτων.

--Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία από προιόντα, διατηρώντας σταθερά τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Πληροφορίες
 • Παντελές
 • Ουάσιγκτον 39, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 6955460424
 • pantelesparaskevas@gmail.com

--

--

Πληροφορίες
Παροχή Υπηρεσιών & Εμπορίας
Τρίπολη

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1967 από τον Χαράλαμπο Θεοδοσόπουλο και από τότε δραστηριοποιείται στην πώληση και συντήρηση των αυτοκινήτων του ομίλου VOLKSWAGEN. Το Νοέμβριο του 2007 μεταφερθήκαμε στις καινούργιες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 1ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης, συνολικού εμβαδού 1.200 τ.μ. για να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη λιανική και χονδρική πώληση ανταλλακτικών VW-SEAT-SKODA-AUDI καθώς και στην συντήρηση και αναβάθμιση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Επιπλέον πρόσφατα ολοκληρώσαμε τις επενδύσεις που απαιτούντο για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων Mercedes – Smart

Το πλέον έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στα αυτοκίνητα του VW group.

Πληροφορίες
 • ΣΕΡΒΙΣΛΑΝΤ Α.Ε.
 • 1 ΧΛΜ Τρίπολης Σπάρτης, Τρίπολη, 22100, Αρκαδία
 • 2710242460
 • serviceland@otenet.gr
Χαλιά - Μοκέτες

Από το 1971 δραστηροποιούμαστε στο χώρο του Χαλιού και της Μοκέτας, συνεργαζόμενοι με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα ονόματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια αξιόλογη συλλογή σε προϊόντα του είδους μας, με εγγύηση ποιότητας. Πουλάμε ΠΑΝΤΑ στις Καλύτερες Τιμές της αγοράς! Επισκεφθείτε μας για να δείτε ή και να επιλέξετε: · Χαλιά σε Κλασσικά και Μοντέρνα Σχέδια · Μοκέτες · Παιδικά και Εφηβικά Χαλιά · Διαδρόμους · Επώνυμα Χαλιά Stock · Ρετάλια σε μεγάλη ποικιλία · Στόρια · Λευκά Είδη. Στην επιχείρησή μας λειτουργεί και Ταπητοκαθαριστήριο, από το 2000. Έχουμε προσεκτικά επιλέξει μηχανήματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας. Εμπιστευτείτε μας.

Στα καταστήματά μας ακούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητές σας για ότι χρειάζεστε, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πληροφορίες
 • Σκούρος Χρήστος
 • Γρηγορίου Λαμπράκη 15, Τρίπολη, 22100, Αρκαδίας
 • 6984685874
 • maggie.786@hotmail.com
Ηλεκτρολογικό - Ηλεκτρονικό Υλικό

Ηλεκτρολογικό - Ηλεκτρονικό Υλικό

--

Πληροφορίες
Καφέ Εστιατόριο
Not rated yet

All day café bistro & craft cocktail bar Στον όμορφο τόπο της Δημητσάνας, κάτω στην κεντρική αγορά...ήρθαν ξαφνικά Τα Πάνω Κάτω! Ήρθαν να αποδείξουν πως το μίνιμαλ αγαπάει την παράδοση, σε ένα κτίσμα που έχει σβήσει τα κεράκια του πρώτου του αιώνα!

"Γιατί μπορεί καμιά φορά η ζωή να στα φέρνει από Κάτω...αλλά είναι στο χέρι σου να τα γυρίσεις Πάνω"

Πληροφορίες
 • Τα Πάνω Κάτω
 • Δημητσάνα, Δημητσάνα, 22007, Αρκαδία
 • 2795029216
 • info@tapanokato.com
Παντοπωλείο
Άγιος Πέτρος

Το Αγιοπετρίτικο - Στην πλατεία του χωριού Αγ. Πέτρος

Τσάι του βουνού, θυμάρι, βότανα από τις πλαγιές του Πάρνωνα.

Πληροφορίες
Τρίπολη

Το παλαιοπωλείο Το Μοναστηράκι της Τριπολιτσάς δημιουργήθηκε από το μεράκι και την αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα τέχνης. Σαράντα χρόνια συλλέγουμε μοναδικά ανθρώπινα δημιουργήματα, που κόσμησαν στην εποχή τους κατοικίες και χώρους διάφορους. Υπέροχα αντικείμενα που έγιναν αντικείμενα θαυμασμού, λατρεύτηκαν και τέλος ξεχάστηκαν, όταν έπαψαν να υπάρχουν οι κάτοχοί τους.

Η μοναδική συλλογή μας αποτελείται από χιλιάδες παλαιά αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας και εντυπωσιακής ομορφιάς. Mοναδικά κομμάτια από πέτρα, μάρμαρο, ξύλο, πηλό, σίδηρο ή χαλκό. Χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα, από τη Σμύρνη και τον Ελλαδικό χώρο, στεριανό ή νησιώτικο.

Πληροφορίες

--

--

Πληροφορίες

Newsletter Sign Up

We will only send good news